به گزارش مجله لایف استایل
[ad_1]

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ

طرز تهیه ماش پخته این دستور العمل ، از کتاب آشپزی جفری مدهور که یک تستر و آشپز مشهور هندی می باشد برداشت شده است.اگرچه ما این غذا را خودمان آزمایش کرده ایم اما دستورالعمل موجود دستور العمل تجربی بوده و با طرز تهیه اصلی کمی تفاوت دارد پیشنهاد ما این است که حتما خواص ماش رو هم مطالعه کنید و راجب تاثیر ماش بر کاهش وزن اطلاعات بیشتری کسب کنید

 

آموزش طرز تهیه ماش پخته شده با اسفناج غذای رژیمی و خوشمزه لذیذ

 

مواد لازم طرز تهیه ماش پخته مقدار لازم
ماش 1 فنجان
زردچوبه پودر شده 1.2 قاشق چایخوری
برگ خورد شده 1 عدد
اسفناج تازه 3.4 لیوان شسته شده و خرد کرده
نمک 1.2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1.2 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
دانه زیره سبز 1.2 قاشق چایخوری
فلفل تازه 2 عدد کوچک

 

 

 

دانه های ماش را پاک می کنیم و بر روی حوله تمیز قرار می دهیم و گرد و غبار آن را ازربین ببرید.یک قابلمه چدن را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و ماش را درونش می ریزیم.تا زمانی که پخته شود و رنگش به قرمزی بگراید ماش ها را می پزیم.

 

ماش بو‌ داده را درون آب می شوییم و توسط سبد آب کشی می کنیم.ماش را در قابلمه بزرگ قرار دهید.و زردچوبه، برگ خرد شده و 1/4 فنجان آب اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم بجوش آید.

 

حال حرارت را کاهش می دهیم و درب آن را می گذاریم و یک ساعت اجازه می دهیم تا طبخ شود تا دانه ها کاملا پخته شوند.اسفناج، نمک، فلفل قرمز و 2/3 فنجان آب را اضافه کنید. مخلوط کنید و بجوشانید. برای 30 دقیقه می گذاریم آرام قل بزند

 

روغن زیتون را در یک تابه یا ماهی تابه گرم کنید. هنگامی که گرم شد ، در دانه زیره سبز قرار دهید.چند ثانیه بعد، هنگامی که دانه ها شروع به سر و صدا می کنند، در فلفل قرمز یا سبز قرار دهیدسپس مواد را مخلوط کرده و به قابلمه ماش اضافه می کنیم و دربش را ببندید.

 

گردآوری : لایف استایل

فیلمایرانلایف استایلویدئوحسابداریزیرمیزیخبرتسمه

مطالب داغ


پرشین جوک

دوستان عزیز تمام سعی ما شاد کردن دل شما کاربران عزیز حتی لحظه ای می باشد. پس به مطالب این سایت به صورت طنز نگاه کنید.